Ketty  Sindberg
  n


Jeg hedder Ketty, bor i Køge med min mand Kim og min datter Dina.

Jeg har derudover en søn, Daniel – der er fløjet fra reden, og er bonusmor til Iben og Marius.

Jeg er opvokset på heden hvor Egtvedpigen stammer fra, omgivet af den skønneste natur. Ofte tænker jeg tilbage, og tager mig i at savne vindens rusken i de høje gamle graner, vandets rislen i den lille bæk der bugter sig forbi, lyngtæpper og kornmarker så langt øjet rækker og solnedgange som var enhver forundt.

I 1989 flyttede jeg til Sjælland, og slog mig ned i Køge. Det var noget af en omvæltning at komme fra den jyske ro til det pulveriserede byliv.

Men bylivets værdier har jeg lært at sætte stor pris på, og synes Køge er et attraktivt sted at bo. Køge er en skøn gammel by. Brostensbelagte stræder og skæve gamle huse. Her er strand, industrihavn og lystbådehavn. Og om det er koncerter, shopping eller hygge på Køge torv er dette muligt. Skal der lidt mere til, er København indenfor en rækkevidde af en halv times tid
(uden for myldertiden – altså).

Køge er desuden en by hvor der bliver lagt mange frivillige kræfter i, for at kunne holde arrangementer for børn og unge.

Alt dette og meget meget mere, er hvad jeg er i dag. Den rolige jyde der samtidig har gang i rigtig mange ting – og jeg elsker at kunne forene alt dette med min dejlige familie.

Ketty  Sindberg Kontakt O-løb Galleri CV Ketty